מסמכים נדרשים לקבלת ויזה לויאטנם

קניתם כרטיס טיסה לויאטנם ואפילו הוצאתם כבר ויזה. מה עוד אתם צריכים לארגן לפני הטיסה לויאטנם?

  • 2 תמונות פספורט. גודל תמונה סטנדרטי (4*6 ס”מ או 3*4 ס”מ)
  • דולרים במזומן כדי לשלם את מס החתימה בשדה התעופה בויאטנם. הסבר על מס החתימה מופיע בדף ויזה לויאטנם-מחירים. גובה המס הוא:
      25 דולר לכניסה חד פעמית (חודש או שלושה חודשים)
      50 דולר לכניסה רב פעמים (חודש או שלושה חודשים)
  • *אופציונלי* – כל תייר שנכנס לויאטנם צריך למלא טופס עם פרטים אישיים בכניסה למדינה. את הטופס אתם יכולים למצוא כאן.
    ניתן להדפיס את הטופס ולמלא אותו מראש, ובכך לחסוך זמן בשדה. אתם לא חייבים להדפיס ולמלא
    מראש, אתם יכולים גם למלא את הטופס בשדה התעופה בויאטנם.

 

כמובן שעליכם להדפיס ולהביא עמכם את מכתב האישור של הויזה (Approval letter) שקיבלתם מאיתנו במייל. המכתב נראה כך:

הסבר על מכתב האישור (Approval letter)

שימו לב- המכתב הנ”ל מונפק על ידי מחלקת ההגירה (Immimgration Department ) של ויאטנם. אנחנו מקבלים אותו ממחלקת ההגירה ומעבירים אותו אליכם.  כאשר אתם מקבלים את מכתב האישור מאיתנו במייל, שימו לב לפרטים הבאים:

  • התאריכים בהם אתם יכולים להיות בויאטנם. במכתב הנ”ל התאריכים הם 17/9/17-17/10/17. באותה שורה מצויין שהויזה הינה לכניסה חד פעמית (single entry)
  • הפרטים האישיים שלכם, כולל שם, מין, תאריך לידה, אזרחות ומספר דרכון.
  • חותמת בסוף המכתב אשר מוכיחה שהמכתב הזה הינו מכתב רשמי של Immimgration Department (מחלקת ההגירה) של ויאטנם.